Articles

MALAYSIA KINI

Posted by Amir (Malaysia)
26 Dis 2017 0 comments

malaysia kini

Penukar pemangkin telah bersama kami sejak tahun 1970 apabila kebimbangan mengenai pelepasan toksik dari enjin kenderaan pertama mula memberi impak kepada pengeluar, dengan pengenalan undang-undang baru. Agensi Perlindungan Alam Sekitar A.S. menegaskan bahawa, dari tahun 1975, semua model kereta baru mesti dilengkapi dengan penukar pemangkin untuk mematuhi peraturan ketat pelepasan ekzos.

 

Sejak itu, kebanyakan negara di dunia telah mematuhi dasar ini, dan selama beberapa dekad, undang-undang yang lebih mantap dan luas telah diikuti menerusi permintaan yang sentiasa berubah terhadap industri automobil. Pada masa yang sama, pasaran untuk kereta telah berkembang dengan pesat, dan pengeluar telah memberi maklum balas dalam pembuatan dan model baru dalam pasaran yang sangat kompetitif.

 

Oleh itu, dalam empat puluh tahun atau lebih sejak penukar pemangkin pertama diperkenalkan, bilangan jenis CAT telah meningkat secara tidak seimbang - lebih banyak model kereta, dan undang-undang baru memerlukan perubahan berterusan. Katalog Ecotrade dalam talian yang merupakan senarai paling lengkap di dunia untuk CAT, termasuk lebih daripada 9,000 model yang berbeza, keunikan tersendiri, dengan komposisi tersendiri dari logam berharga.


Bagi kami, di Ecotrade, dan semua pelanggan kami di seluruh dunia, katalog ini menjadi kitab industri. Dengan hampir setiap jenis CAT dikenali, dan nilai sekerap setiap hari yang dikemas kini berdasarkan harga pasaran untuk Palladium, Platinum dan Rhodium, ia menawarkan cara yang sangat tepat, telus dan cepat untuk membeli dan menjual. Peniaga boleh membuat keputusan segera sama ada untuk menjual, dan kami sentiasa menjamin harga yang dipaparkan.

 

Kami komited kepada dasar dagangan yang adil, dan kami percaya bahawa, dengan proses pemulihan yang sangat efisien, rangkaian logistik antarabangsa dan dasar perdagangan telus kami, kami dapat menawarkan kadar yang sangat kompetitif. Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut, sila rujuk laman web kami SKUBAI , atau hubungi kami di 012 - 275 7210.