Articles

Peralatan BASF

Posted by isahora
30 Mei 2019 0 comments

workers BASF

Seneca adalah tapak kitar semula khusus Carolinian Selatan. Ia mengitar semula logam berharga daripada penukar pemangkin sekerap untuk pengeluaran global BASF. Oleh itu, ia berkaitan dengan kucing otomatik dan kimia akhir zaman; memastikan kitar semula logam Palladium, Platinum dan Rhodium.

Ibu pejabat BASF terletak di Florham Park, New Jersey dan mereka menguasai tajuk utama terima kasih kepada pemasangan dan permulaan enjin kitar semula berprestasi tinggi yang baru. Peralatan baru ini terletak di Seneca, Carolina Selatan. Syarikat memastikan ia akan menggandakan produktiviti tumbuhan sebaik sahaja enjin akan mengambil tindakan.

Mereka menggunakan kilang Seneca untuk mengitar semula penukar pemangkin sekerap; memastikan kitar semula logam PGM.

"Pelaburan kami dalam peralatan berprestasi tinggi ini membolehkan kami meningkatkan kitar semula logam berharga di tapak Seneca untuk memenuhi permintaan pasaran yang semakin meningkat. Ini juga menyokong strategi kami untuk menawarkan kualiti unggul dalam perkhidmatan kitar semula kami"  mengisytiharkan David Freidinger, sebagai naib presiden BASF.

Industri kitar semula penukar pemangkin adalah salah satu sumber PGM terbesar. Ia menyumbang kepada separuh daripada sumber perlombongan tahunan di dunia. Mengitar semula penukar pemangkin membolehkan menjadi mesra alam dan mendapat wang yang serius. Kitar semula mewujudkan sumber yang mampan untuk sumber terhad seperti Rhodium, Palladium atau Platinum. Oleh itu, permulaan peralatan baru akan membolehkan untuk menggandakan proses kitar semula ini dan meningkatkan ketersediaan sumber daya.