Articles

Cara mengitar semula sekerap penukar pemangkin anda?

Posted by  Zuliera
10 Ogo 2016 0 comments

penukar pemangkin
Cara mengitar semula sekerap penukar pemangkin anda?

Dengan peningkatan kesan rumah hijau dan kekurangan bahan mentah, kitar semula dan pembangunan lestari telah menjadi isu besar dan satu cabaran sebenar bagi tahun-tahun akan datang. Walau bagaimanapun, beberapa pelupusan masih dipandang ringan dan menolak dalam proses kitar semula. Seperti kes sekerap penukar pemangkin, walaupun ia mengandungi palladium, platinum atau rhodium. Ia sebenar logam yang berharga.

Ecotrade adalah salah satu pemimpin Asia dalam industri kitar semula penukar pemangkin. Selama lebih dari 10 tahun, kami telah membina pangkalan data yang besar dan terdapat 9000 pemangkin dalam katalog dalam talian kami. Terima kasih kepada pakar dan kemudahan canggih, kami boleh melanjutkan aktiviti kami melalui Kemboja, Indonesia, Malaysia, Australia, Jepun, Filipina dan Eropah.

Dalam usaha untuk meningkatkan perniagaan kami dan mempromosikan industri kitar semula sekerap kami telah membuat video pendek anda boleh mencari di saluran Youtube kami. Jika anda tidak pernah melihat lagi, anda boleh menontonnya di bawah:

 

 

Jika anda mahu menjual pemangkin yang telah digunakan, anda boleh menghantar atau membawanya ke gudang kami. Terima kasih kepada perkhidmatan persampelan pemangkin kami, kami dapat memberikan anggaran tepat mengenai logam berharga dalam pemangkin anda. Untuk kuantiti yang lebih besar, kita boleh mengambil pemangkin anda secara langsung dari lokasi anda. Pembayaran dilakukan dalam tempoh 48 jam selepas penerimaan, mengilut kaedah pembayaran yang dipilih. Kita boleh didapati 24/7 dan kami menerima kuantiti kecil. Pengalaman kami menjaminkan anda perkhidmatan yang mudah, cepat dan cekap.

Ibu pejabat kami yang berpusat di Bangkok tetapi kami berunding dengan penjual di seluruh dunia terima kasih kepada rangkaian yang kukuh dan boleh dipercayai di pejabat dan rakan kongsi.

Jika anda mempunyai sebarang soalan mengenai kitar semula penukar pemangkin, sila hubungi kami di [email protected] atau layari laman web kami www.skubai.com.my

About

Anda akan jumpa beberapa artikel mengenai bisnes kitar semula catalytic converter dan berita terkini pasaran PGM.

Categories

Arkib