Perkhidmatan

Pembelian Pemangkin

Pembelian Pemangkin

Lebih 90% daripada pemangkin gas berasaskan seramik, dengan permukaan reaktif yang mengandungi logam berharga PGMs - platinum, palladium atau rhodium. Ecotrade mempunyai kepakaran yang hebat, pengetahuan teknikal dan kemudahan pemprosesan untuk memaksimumkan pemulihan logam berharga ini melalui proses kitar semula. Dimodenisasikan, kemudahan yang canggih bagi memastikan semua operasi kami – membuka pemangkin gas, persampelan bahan dan penyeragaman - adalah secara cekap dan optimum, bahkan termasuk penemuan partikel/zarah kecil dan habuk semasa proses tersebut.

BACA SETERUSNYA

Unlimited Catalog Access

Langganan

Get your unlimited catalogue access.

BACA SETERUSNYA

Persampelan pemangkin

Kilang Penukar Catalytic

Ecotrade telah banyak melabur di dalam teknologi terkini yang direka bersempena analisis makmal, untuk mengukur dengan tepat, ke tahap ketepatan yang sangat tinggi, kandungan logam berharga dalam mana-mana kelompok penukar pemangkin. Pelanggan yang ingin menguruskan proses penapisan dan jual beli mereka sendiri boleh menggunakan kemudahan kami yang mana maklum akan keputusan kami adalah sangat dipercayai. Sebagai salah satu daripada pelopor terkemuka bagi mengitar semula di Timur, dan satu-satunya syarikat di Asia Tenggara dengan teknologi ini, kami mempunyai peralatan yang lengkap untuk menguruskan apa-apa keperluan persampelan.

BACA SETERUSNYA

Hantarkan Kepada Kami

Perahu kontena

Di Ecotrade, kami yang sangat berpengalaman dalam mengendalikan penerimaan barang melalui Pelabuhan Kuala Lumpur, dan penghantaran terus dari negara asal merupakan transaksi yang paling jimat. Ini bermakna bahawa, bersama-sama dengan perkhidmatan pembersihan PERCUMA kami, semua pelanggan hanya perlu membungkus pemangkin-pemangkin gas, menyiapkan kertas kerja, dan menyerahkan selain itu kepada kami!

BACA SETERUSNYA