Berapa kerap kita mengemas kini harga?

Harga harga dikemas kini pada katalog dari hari Isnin hingga Jumaat pada waktu tertentu :

1 AM (SGT) / 1 PM (ET) / 6 PM (CET)

9 AM (SGT) / 9 PM (ET) / 2 AM (CET)

5 PM (SGT) / 5 AM (ET) / 10 PM (CET)

Harga platinum dan harga Paladium berdasarkan Kadar harga LBMA.

Harga rhodium berdasarkan Harga harga Johnson Matthey.

Catatan: maklum bahawa harga tidak dikemas kini apabila pasaran kewangan ditutup (hujung minggu, cuti umum, dll ...)